Koraalzand bouw gestart

De bouw van de Koraalzand appartementen en penthouses is van start gegaan. Naar verwachting worden deze in de zomer van 2019 opgeleverd.

Luxe penthouses en appartementen
De Koraalzand penthouses en appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg in Castricum. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 10 luxe appartementen en 3 penthouses. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 95 tot 155 m².

Woningtypes

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten. Ook vindt u hier de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante penthouses met bijzonder grote buitenruimten en ideale bezonning. De met zink afgewerkte dak overstek zorgt hier voor een mooie lichtinval en rijke uitstraling.
sfeerimpressie

Plangebied

Hedendaags comfort & duurzaamheid

De Koraalzand appartementen en penthouses zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Alle woningen zijn in het geheel voorzien van vloerverwarming.  De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

sfeerimpressie

Koraalzand op een rij
- centraal gelegen, dichtbij dagelijkse voorzieningen;
- woonoppervlakten tussen circa 95 en155 m
²;
- ruime terrassen;
- hoge plafonds (circa 2.80 m/ penthouses circa 3m);
- gestucte plafonds, houten kozijnen en stompe deuren;
- comfortabel door vloerverwarming, lift en goede installatie;
- veilig gelijkvloers en drempelloos wonen met inbraakwerend hang-en sluitwerk;
- gemak door brievenbus in centrale hal, inpandige berging en privé parkeerplaats/garagebox;
- kleinschalig gebouw;
- hoogwaardige moderne architectuur;
- luxe keuken en luxe sanitair.

Plattegrond Koraalzand Appartement in Castricum (Noord-Holland)

VERKOCHT
Alle Koraalzand appartementen en penthouses zijn verkocht.