Luxe appartementen Koraalzand

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Albert Schweitzerlaan. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 13 luxe appartementen in 6 verschillende types. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 95 tot ca. 160 m².

Plattegrond Koraalzand Appartement in Castricum (Noord-Holland)

Woningtypes

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten, de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privé parkeerplaatsen op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante appartementen met bijzonder ruime buitenruimten en ideale bezonning.

Plangebied

Hedendaags comfort & duurzaamheid

De Koraalzand appartementen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu.
Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

Mogelijkheden

Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. Schrijf u in als geïnteresseerde, dan houden wij u op de hoogte en mist u niets. 

Op een rijtje
In een nieuwbouwappartement van Koraalzand woont u:
- in hoogwaardige, moderne architectuur
- ruim, en licht dankzij grote ramen, hoge plafonds en een royaal (deels overdekt) terras;
- riant met woonoppervlaktes van ca. 95 - 160 m²;
- comfortabel dankzij lift, prettige klimaatbeheersing en zeer hoogwaardige afwerking;
- luxe in afwerking: stompe deuren, gestucte wanden en plafonds, houten kozijnen, vloerverwarming, elektrische bedienbare screens, ruimte entree;
- energiezuinig dankzij hr-ketel, zonnepanelen, goede isolatie (energielabel A) en dubbelglas;
- veilig dankzij videofoon en inbraakwerend hang- en sluitwerk;
- ruime berging in het appartement en op de begane grond;
- dichtbij dagelijkse voorzieningen.

Hopman ERA Makelaars te Castricum informeert u graag verder over de voordelen van de Koraalzand appartementen.

Vooruitblik

Medio 2017 verwachten we met de verkoop van de 13 Koraalzand appartementen te starten. Afhankelijk van de verkoopvoortgang is de prognose dat we in het 3e kwartaal van 2017 starten met de bouw. Deze zeer luxe appartementen variëren van circa 95 m² tot circa 160 m² met een verkoopprijs vanaf circa € 375.000,- v.o.n.