Luxe appartementen en penthouses

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg in Castricum. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 10 luxe appartementen en 3 penthouses. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 95 tot 155 m².

De verkoop van de Koraalzand appartementen en penthouses is op 9 november 2017 van start gegaan. Er is op dit moment nog 1 appartement te koop. Heeft u interesse? Meldt u dan bij de makelaar voor aanvullende informatie of dowload de verkoop documenten hiernaast onder 'aanvullende informatie'.

Woningtypes

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten. Ook vindt u hier de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante penthouses met bijzonder grote buitenruimten en ideale bezonning. De met zink afgewerkte dak overstek zorgt hier voor een mooie lichtinval en rijke uitstraling.
sfeerimpressie

Plangebied

Hedendaags comfort & duurzaamheid

De Koraalzand appartementen en penthouses zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Alle woningen zijn in het geheel voorzien van vloerverwarming.  De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

Mogelijkheden

Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. Schrijf u in als geïnteresseerde, dan weet u wanneer de verkoop start en blijft u goed op de hoogte van uw toekomstige woning. 

sfeerimpressie

Koraalzand op een rij
- centraal gelegen, dichtbij dagelijkse voorzieningen;
- woonoppervlakten tussen circa 95 en155 m
²;
- ruime terrassen;
- hoge plafonds (circa 2.80 m/ penthouses circa 3m);
- gestucte plafonds, houten kozijnen en stompe deuren;
- comfortabel door vloerverwarming, lift en goede installatie;
- veilig gelijkvloers en drempelloos wonen met inbraakwerend hang-en sluitwerk;
- gemak door brievenbus in centrale hal, inpandige berging en privé parkeerplaats/garagebox;
- kleinschalig gebouw;
- hoogwaardige moderne architectuur;
- luxe keuken en luxe sanitair.

Plattegrond Koraalzand Appartement in Castricum (Noord-Holland)

Hopman ERA Makelaars te Castricum informeert u graag verder over de voordelen van de Koraalzand appartementen.

Vooruitblik

De verkoop van de Koraalzand appartementen en penthouses is op 9 november 2017 van start gegaan. Er is op dit moment nog 1 appartement te koop. Heeft u interesse? Meldt u dan bij de makelaar voor aanvullende informatie of dowload de verkoop documenten onder 'aanvullende informatie' bovenaan deze pagina. Naar verwachting starten we begin 2018 met de bouw.