Luxe appartementen Koraalzand in Castricum

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg in Castricum. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 13 luxe appartementen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 95 tot 160 m².

Plattegrond Koraalzand Appartement in Castricum (Noord-Holland)

Woningtypes

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten. Ook vindt u hier de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante appartementen met bijzonder grote buitenruimten en ideale bezonning. Het zwart zinken dak zorgt hier door de overstekken voor een mooie lichtinval. 

Plangebied

Hedendaags comfort & duurzaamheid

De Koraalzand appartementen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu.
Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

Mogelijkheden

Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. Schrijf u in als geïnteresseerde, dan weet u wanneer de verkoop start en blijft u goed op de hoogte van uw toekomstige woning. 

Op een rijtje
In een nieuwbouwappartement van Koraalzand woont u:
- in hoogwaardige, moderne architectuur
- ruim, en licht dankzij grote ramen, hoge plafonds en een royaal (deels overdekt) terras;
- riant met woonoppervlaktes van ca. 95 - 160 m²;
- comfortabel dankzij lift, prettige klimaatbeheersing en zeer hoogwaardige afwerking;
- luxe in afwerking: stompe deuren, gestucte wanden en plafonds, houten kozijnen, vloerverwarming, elektrische bedienbare screens, ruimte entree;
- energiezuinig dankzij hr-ketel, zonnepanelen, goede isolatie (energielabel A) en dubbelglas;
- veilig dankzij videofoon en inbraakwerend hang- en sluitwerk;
- ruim dankzij bergingen in het appartement én op de begane grond;
- dichtbij dagelijkse voorzieningen.

Hopman ERA Makelaars te Castricum informeert u graag verder over de voordelen van de Koraalzand appartementen.

Vooruitblik

Medio mei 2017 starten we met de verkoop van de 13 Koraalzand appartementen. Afhankelijk van de verkoopvoortgang verwachten we in het 3e kwartaal van 2017 te starten met de bouw. De zeer luxe Koraalzand appartementen variëren van circa 95 m² tot 160 m². Verkoopprijs vanaf circa € 375.000,- v.o.n.