OPENING GEESTERHAGE CASTRICUM
Afgelopen zaterdag, 14 januari 2017, is het cultureel centrum Geesterhage in Castricum officieel geopend door o.a. burgemeester Toon Mans, Ted Biesterbos, Jan Postma en Ton Kenter ‚Äč. Wat was het een feest! Dank aan alle bezoekers die de opening mee hebben gevierd. Bent u nog niet binnen geweest? Breng dan vooral eens een bezoekje aan de bibliotheek, het theater, doe een les yoga mee of drink een kopje koffie in de foyer.

Ontmoet elkaar in Geesterhage! https://www.geesterhage.nl/

Opening Aandehage door o.a. Ted Biesterbos
Feestelijke officiële opening cultureel centrum Geesterhage door Burgemeester Toon Mans (Gemeente Castricum), Ted Biesterbos (Directeur Biesterbos), Jan Postma (Toonbeeld), Ton Kenter (Stichting Nieuw Geesterhage).

ZATERDAG 14 JANUARI 2017 OPEN HUIS IN GEESTERHAGE, CASTRICUM. WELKOM!

Verkoop Zilverzand gesloten

De verkoop van de Zilverzand appartementen is per 5 januari 2017 12:00 uur gesloten. Als u een koopcontract heeft ingediend hoort u uiterlijk 9 januari 2017 of u geselecteerd bent voor het kopen van een appartement van uw voorkeur en kunt u een afspraak maken om de koopovereenkomst te tekenen. Voor nu dus nog even in spanning afwachten! 

VERKOOPBROCHURE BIJ DE MAKELAAR

Vindt u het prettig om naast de online informatie een gedrukte brochure van de Zilverzand appartementen door te kijken? Deze ligt vanaf nu voor u klaar bij Hopman ERA Makelaars in Castricum!

_

MAAK KENNIS MET DE MAKELAAR

Hopman Makelaars is al meer dan 35 een begrip in de regio Castricum. Het is dan ook meer dan logisch dat dit lokale makelaarskantoor de verkoop van de kavels en appartementen in Aan de Hage verzorgt. We bellen directeur Adri Hopman om te vragen wat hij zo bijzonder vindt aan het plan. Enthousiast vertelt hij.

“Ons kantoor is al heel lang betrokken bij de nieuwbouwplannen voor deze locatie. Eerst zou het er heel anders uit gaan zien. Door het bezwaar van de omwonenden en de economische tegenwind zijn de plannen aangepast. En daar is iedereen blij mee. Het is veel kleinschaliger geworden, waardoor de nieuwbouw zich naadloos voegt naar het bestaande dorp.”

Kavels Aan de Hage in trek
“Ik vind het ontwerp van de appartementengebouwen erg mooi geworden en leuk ook dat er vrije kavels worden aangeboden. Er zijn echt veel geïnteresseerden voor zowel de appartementen als  de kavels. De eerste koopcontracten van de kavels zijn getekend. De appartementen komen er binnenkort aan.”

“Het is mooi om te zien dat Aan de Hage zo’n brede doelgroep aanspreekt. Ik zie mensen van allerlei leeftijden. Gezinnen die willen doorgroeien en een droomhuis gaan bouwen, tot stellen die nog één keer een verhuisbeweging maken.”

Castricum is een fantastisch dorp
Adri is geboren en getogen Castricummer. “Het is een fantastische plek om te wonen. De sfeer is erg prettig. Ons kent ons en dat maakt Castricum tot een echt dorp, maar wel een dorp waar iedereen welkom wordt geheten.”

“Als je Amsterdam uitrijdt, zie je de weilanden al in de verte. Dan is er al rust en ruimte. En dan woon je hier ook nog eens zo heerlijk dicht bij het strand. Veel Randstedelingen trekken naar ons dorp. Ik begrijp het wel. Je hebt hier alles. Van schitterend bos, meer, duin en zee, je kunt naar hartenlust sporten bij de vele sportverenigingen en we hebben twee uitstekende winkelcentra. Daarbij hebben we een treinstation, waardoor je in 20 minuten in Amsterdam bent en Schiphol ligt heel dichtbij.”

Laat u bijstaan door een ervaren makelaar
Hopman Makelaars staat bekend als een kantoor dat gaat voor kwaliteit en aandacht voor de klant. Met maar liefst 11 medewerkers wordt vanuit 2 kantoren de lokale regio bediend. Het team staat voor u klaar om u met veel plezier te helpen bij het maken van een keuze. Meer weten? Bel naar 0251-657700.

_

VAN DROOM NAAR DROOMHUIS!Heb je een kavel gekocht? Dan start het ontwerpen. Dit doe je samen met de architect aan de hand van het kavelpaspoort. Jouw voorlopige ontwerp leg je voor ter goedkeuring. Na het akkoord kun je de bouwvergunning aanvragen, waarna je start met de bouw. Meer weten? Kijk op www.eigenhuis.nl