PLAN AAN DE HAGE

Aan de Hage verrijkt het centrum van Castricum

Op de plaats van het voormalig Geesterhage-terrein verrijst Aan de Hage. Een hoogwaardig nieuwbouwplan in hartje Castricum. Met de komst van Aan de Hage vervult ontwikkelaar BMB ontwikkeling de wens van de gemeente om dit gebied - met zo veel kwaliteiten - verder te ontwikkelen met volwaardige culturele, maatschappelijke en zorgvoorzieningen.

Naast de realisatie van ontmoetingscentrum Geesterhage is er plaats voor 11 woningen (vrije zelfbouwkavels). De kavels 1 tot en met 9 zijn inmiddels verkocht. De kavels 10 en 11 worden eind 2018/ begin 2019 verkocht. Ook vindt u in Aan de Hage 15 appartementen Zilverzand (100% verkocht) en 10 appartementen en 3 penthouses Koraalzand (100% verkocht).

Een fantastische plek om te wonen

Wonen in hartje Castricum, in een ruime groene woonwijk met alle voorzieningen voor jong en oud binnen handbereik. De zonligging is perfect en er zijn veel mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Aan de Hage is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast zijn winkels, horeca, scholen, cultuur en andere voorzieningen letterlijk om de hoek. Duinen, bos, strand en zee vindt u op minder dan een kwartier fietsafstand. 

Aantrekkelijk? Maak kennis met Aan de Hage, een nieuwbouwplan met 2 kleinschalige appartementengebouwen met totaal 28 koopappartementen en 11 royale vrije zelfbouwkavels.

Een heerlijk appartement in hartje Castricum

In Aan de Hage komen 2 appartementengebouwen met heerlijke balkons, op het zuiden en zuidwesten. Koraalzand aan de Albert Schweitzerlaan telt 10 luxe, zeer ruime appartementen en 3 penthouses (100% verkocht). ‘Zilverzand’ met 15 comfortabele appartementen ligt aan het nieuw te realiseren plein, waar auto’s te gast zijn. De Zilverzand appartementen worden gebouwd bovenop een plint met commerciële maatschappelijke ruimten aan de voorzijde van Geesterhage. Alle appartementen van Zilverzand zijn inmiddels opgeleverd.

Luxe en ruim wonen in Koraalzand

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg. Dit schitterende gebouw met hoogwaardige architectuur wordt omzoomd door groen en telt 13 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 95 tot 155 m². Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met een ruim (deels overdekt) terras op het zuidwesten, de inpandige bergingen en de elegante entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante penthouses met bijzonder ruime buitenruimten en ideale bezonning. De Koraalzand appartementen zijn 100% verkocht.

Comfortabel wonen in Zilverzand

De Zilverzand appartementen bieden door de praktische indeling veel ruimte en woongenot. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 70 tot 85 m². Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een ruime, luxe afgewerkte badkamer en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Dankzij de brede woonkamer, hoge plafonds (2,65m) en veel ramen zijn alle appartementen licht en ruimtelijk. De Zilverzand appartementen hebben allemaal een grote buitenruimte met weids uitzicht. Op de begane grond is een royale entreehal met lift, trappenhuis en de externe bergingen. Het gebouw Zilverzand bestaat uit 3 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de commerciële maatschappelijke ruimten. De Zilverzand appartementen zijn 100% verkocht.

Sfeerimpressies

Vrije Zelfbouwkavels - fase 2

Onderdeel van Aan de Hage zijn ook 11 royale vrije zelfbouwkavels met een perfecte zonligging en ruime bebouwingsmogelijkheden. De kavels worden omzoomd door het groen langs de Henri Dunantsingel en de Albert Schweitzerlaan. Nieuw wonen, maar met volwassen groen om u heen. De kavels variëren in grootte van circa 225 tot 480 m² en worden in twee fasen verkocht. Fase 1 beslaat de kavels 1 tot en met 7 (reeds verkocht in 2016), kavel 8 en 9 zijn reeds verkocht. Kavel 10 en 11 gaan eind 2018/ begin 2019 in verkoop. Toekomstige bewoners kunnen hier hun droomhuis bouwen. Een aantal spelregels is vastgelegd in een kavelpaspoort om de kwaliteit en de samenhang van de woningen te waarborgen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat Aan de Hage een geweldige woonplek wordt én blijft. Het kavelpaspoort kunt u downloaden via de knop 'aanvullende downloads' op deze pagina.

Sfeerimpressies