PLAN AAN DE HAGE

Aan de Hage verrijkt het centrum van Castricum

Op de plaats van het voormalig Geesterhage-terrein verrijst Aan de Hage. Een hoogwaardig nieuwbouwplan in hartje Castricum. Met de komst van Aan de Hage vervult ontwikkelaar BIESTERBOS de wens van de gemeente om dit gebied - met zo veel kwaliteiten - een omvangrijke kwaliteitsverbetering te geven met volwaardige culturele, maatschappelijke en zorgvoorzieningen. Naast de realisatie van Geesterhage is er plaats voor 11 woningen (vrije zelfbouwkavels) en totaal 28 appartementen. 15 appartementen Zilverzand (100% verkocht) en 13 luxe appartementen Koraalzand (medio mei 2017 in verkoop).

Een fantastische plek om te wonen

Aan de Hage geeft u de gelegenheid te wonen in hartje Castricum, in een ruime groene woonwijk met alle voorzieningen voor jong en oud binnen handbereik. De zonligging is perfect en er zijn veel mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Aan de Hage is goed bereikbaar met de auto en het OV. Daarnaast zijn winkels, horeca, scholen, cultuur en andere voorzieningen letterlijk om de hoek. Duinen, bos, strand en zee zijn op minder dan een kwartier fietsafstand. 

Aantrekkelijk? Maak kennis met Aan de Hage, een nieuwbouwplan met 2 kleinschalige appartementengebouwen met totaal 28 koopappartementen en 11 royale vrije zelfbouwkavels.

Een heerlijk appartement in hartje Castricum

In Aan de Hage komen 2 appartementengebouwen met heerlijke balkons, op het zuiden en zuidwesten. Koraalzand aan de Albert Schweitzerlaan telt 13 luxe, zeer ruime appartementen en wordt omzoomd door groen. ‘Zilverzand’ met 15 comfortabele appartementen ligt aan het nieuw te realiseren plein (Geesterduinweg), waar auto’s te gast zijn. De Zilverzand appartementen worden gebouwd bovenop een plint met commerciële maatschappelijke ruimten aan de voorzijde van Geesterhage. Zilverzand is inmiddels 100% verkocht en de bouw hiervan zal binnenkort starten.

Luxe en ruim wonen in Koraalzand

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Albert Schweitzerlaan. Dit schitterende gebouw telt 4 woonlagen, 13 luxe appartementen in 6 verschillende types. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 95 tot ca. 160 m². Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten, de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privé parkeerplaatsen op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante appartementen met bijzonder ruime buitenruimten en ideale bezonning.

Comfortabel wonen in Zilverzand

De Zilverzand appartementen bieden door de praktische indeling veel ruimte en woongenot. De woonoppervlakten lopen uiteen van ca. 70 tot ca. 85 m². Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een ruime, luxe afgewerkte badkamer en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Dankzij de brede woonkamer, hoge plafonds (2,65m) en veel ramen zijn alle appartementen licht en ruimtelijk. De Zilverzand appartementen hebben allemaal een grote buitenruimte met weids uitzicht. Op de begane grond is een royale entreehal met lift, trappenhuis en de externe bergingen. Het gebouw Zilverzand bestaat uit 3 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de commerciële maatschappelijke ruimten. De Zilverzand appartementen zijn inmiddels 100% verkocht. De bouw start binnenkort.

Sfeerimpressies

Vrije Zelfbouwkavels - fase 2

Onderdeel van Aan de Hage zijn ook 11 royale vrije zelfbouwkavels met een perfecte zonligging en ruime bebouwingsmogelijkheden. De kavels worden omzoomd door het groen langs de Henri Dunantsingel en de Albert Schweitzerlaan. Nieuw wonen, maar met volwassen groen om u heen. De kavels variëren in grootte van ca. 225 tot ca. 480 m² en worden in twee fasen verkocht. Fase 1 beslaat de kavels 1 tot en met 7 (reeds verkocht in 2016), fase 2 kavel 8 tot en met 11 (naar verwachting in verkoop medio 2017). Wij laten u vrij om hier uw droomhuis te bouwen. Een aantal spelregels is vastgelegd in een kavelpaspoort om de kwaliteit en de samenhang van de woningen te waarborgen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat Aan de Hage een geweldige woonplek wordt én blijft. Het kavelpaspoort kunt u downloaden via de downloadknop op deze pagina.

Sfeerimpressies